Építsétek Együtt! Valóság-Tervezés (3-4 fő)

24.700 Ft

Programcsomagok családok, barátok, összetartó közösségek tagjainak TUDATOS megújulásához.

Hatékonyabb a Családoddal / Barátaiddal együtt „építkezned”, mint egyedül?

A válasz: Igen! Azt tapasztaljuk, hogy ha valaki új ismereteivel, új szándékaival, lelkesedésével felvértezve visszakerül egy olyan közösségbe, amelyet a régi meggyőződések – szokások – viselkedésminták határoznak meg, akkor nagyon nehéz lehet fenntartani azt az állapotot, amely a tudatos változáshoz szükséges! Ha viszont egy kis közösség tagjai együtt vesznek részt ebben a nagy kalandban, az óriási lendületet ad az egyéni- és a közös elképzelések megvalósulásának egyaránt!

​A sikeres együttműködés érdekében és az általatok meghatározott szándékkal összhangban, találkozásaink elméleti hátteréül szolgálnak.

  • az emberi test felépítésével (anatómia),
  • a testben zajló -akár érzelmi-gondolati- folyamatok működésével (élettan, epigenetika),
  • a környezetedben, az életedben megtapasztalt jelenségek magyarázatával (kvantumfizika, neurológia) foglalkozó tudományok egyes felismerései, aktuális kutatási eredményei.

Miért? Azért, hogy az új információkat racionálisan, logikusan feldolgozó bal agyféltekéd “jóllakjon” és megengedje, hogy megfelelő módszerek alkalmazásával, VALÓDI változásokat hozz létre!

Időtartam: 7×60 perc képzés + 2x90perc konzultáció
Időpontfoglalás: Telefonon vagy e-mailben.
A képzéshez a Zoom online kommunikációs platformot használjuk.
A részvételhez szükséges információkat e-mailben küldjük meg.

Áraink egy főre vonatkoznak!

Kategória:

Leírás

Képzéseinkről (Valóság-Tervezés, Egészség-Tervezés, “Benned a létra” – képzéscsomag) részletesebben a legyegesz.hu oldalon tájékozódhatsz. Előadásainkba, szerepléseinkbe bekukucskálhatsz a YouTube csatornánkon keresztül.