1. Lélegezz EGÉSZ-séget!

4.570 Ft

A “léleKzet” – kifejezés a légzés- és érzelem-gyakorlatok összefoglaló fantázianeveként született.

Az előadások központi üzenete: a jól-létünkhöz sokkal több eszközünk van, mint amiről a legtöbben tanultunk. A saját, belső eszközeid használatával hatékonyan és akár néhány hét alatt látványos változásokat érhetsz el többek között az egészséged-, az általános közérzeted, az alvásminőséged-, a kreativitásod terén!

1. Előadás – Tudod, hogy tudsz EGÉSZ-séget lélegezni?

Furcsa egy kérdés, ugye? Pedig a légzésed ritmusa, a légzésed mélysége, közvetlenül befolyásolja a testi folyamatokat; a szíved működését, az ereid állapotát, a hormonrendszered-, az idegrendszered-, az immunsejtjeid munkáját, vagy például azt, hogy mennyire hatékony az emésztésed (tehát igen, megfelelő légzésen keresztül a testtömeg-kontroll is sokkal könnyebbé válhat)!

Sőt! A légzésmintád még azt is meghatározza, hogy milyen gondolatokat gondolsz, hogy mennyire vagy kreatív, hogy hogyan kezeled a számodra nehéz helyzeteket.

A légzés és az egészségi állapot közti összefüggésekkel kapcsolatban az egyik legérdekesebb felfedezést Konstantin Pavlovich Buteyko professzor, a későbbi Buteyko-módszer atyja tette, aki az 1950-es években végzett vizsgálatai során azt találta, hogy minél súlyosabb egy betegség, annál gyorsabb a páciens légzésének ritmusa…

Cikkszám: LPE01 - Oktatócsomag Kategória:

Leírás

A csomag 1 darab videót tartalmaz, amelynek részét képezi 3 db légzés-gyakorlat is!

A felvétel időtartama: 88perc

A megvásárlást követően a videót akárhányszor megtekintheted a Légy Egész Online oldalon keresztül.

Az ehhez a témához tartozó teljes gyakorlat-sorozatot itt találod.

A LéleKzet Party  során elhangzott előadások: