3. Jól csak a szíveddel látsz – de miért is??

4.570 Ft

A “léleKzet” – kifejezés a légzés- és érzelem-gyakorlatok összefoglaló fantázianeveként született.

Az előadások központi üzenete: a jól-létünkhöz sokkal több eszközünk van, mint amiről a legtöbben tanultunk. A saját, belső eszközeid használatával hatékonyan és akár néhány hét alatt látványos változásokat érhetsz el többek között az egészséged-, az általános közérzeted, az alvásminőséged-, a kreativitásod terén!

3. Előadás – “Jól csak a szívünkkel látunk” – de miért is??

Elsősorban nem a szavainkon keresztül kommunikálunk egymással, hanem a szíveinken; a szíveink elektro-mágneses (röviden: információs) mezőin keresztül. Ez a szívünk által gerjesztett mező az emberi test legkiterjedtebb információ-szállító közege!

Mi köze van mindehhez a szimpátiának?

Hogyan segíthet bennünket a saját szívünk mezőjének megismerése a döntéseink meghozatalában? Az előadás során ez is kiderül!

Egy kis ízelítő: Biztosan te is tapasztaltad már, hogy amikor valakivel találkozol, nem feltétlenül van szükség szavakra, ahhoz, hogy legyen valamilyen benyomásod az illetőről – pár másodperc alatt kiderülhet, hogy valaki számodra szimpatikus- e vagy sem. A szíved ugyanis “veszi” a másik ember szívének jeleit: az ő mezőjében lévő információk jeleit – és ezek a jelek vagy összhangban vannak az általad kibocsátott információkkal vagy nem – ha igen, akkor az illető szimpatikus NEKED. Ha nincs összhang, akkor nem érzel szimpátiát…

Cikkszám: LPE03 - Oktatócsomag Kategória:

Leírás

A csomag 1 darab videót tartalmaz, amelynek részét képezi 1 db 17 perces gyakorlat is!

A felvétel időtartama: 121 perc

A megvásárlást követően a videót akárhányszor megtekintheted a Légy Egész Online oldalon keresztül.

Az ehhez a témához tartozó teljes gyakorlat-sorozatot itt találod.

A LéleKzet Party  során elhangzott előadások: