2. Gyakorlatok kedély-javításhoz, bizakodó attitűd kialakításához

3.070 Ft

Te mit gondolsz az érzelmeidről? Hogyan tekintesz rájuk? Érdemes lehet ezen elgondolkodnod, ugyanis a megfelelő érzelmek a legértékesebb eszközeiddé válhatnak: akár az egészséged, akár a kreativitásod, akár a koncentrálóképességed szeretnéd kiteljesíteni, sőt, a szándékaid megvalósításának útja is az érzelmeiden keresztül vezet.

Részlet a Hatoscsatorna 2020. március 20-án sugárzott, Feketén-Fehéren című műsorából. A teljes adást megtekintheted itt:
Feketén-fehéren 2020.03.20

A csomag tartalmáért és bővebb leírásért görgess lefelé

Cikkszám: LP02 - Oktatócsomag Kategória:

Leírás

A csomag 5 darab letölthető hangfájlt tartalmaz:

1. – Érzelem-elméleti ismertető (10:29)

2. – Régi érzelem új „ruhában” – gyakorlat (26:50)
A gyakorlat elején megkérlek, hogy lassítsd a légzésed; ez hatással lesz a szívritmusodra és az idegrendszered szabályozó folyamataira. Ezután néhány gondolat következik arról, hogy egyáltalán miért érdemes végezni ezeket az érzelem-gyakorlatokat (élettani hatások).
Változik a zene és vele együtt a figyelmed iránya is: meghatározott lépéseken keresztül a múltban átélt, számodra kellemes, örömteli érzelmeid a jelened-jövőd építőkockáivá válnak.
Ne feledd: az érzelmeid késleltetés nélkül visszahatnak a szíved munkájára, a szív- és az idegrendszer közti kommunikációra és azokra a folyamatokra, amelyeken keresztül az idegrendszer az összes sejted működését meghatározza! Ezért szoktunk úgy fogalmazni, hogy a megfelelő érzelmek átélésének képessége az egyik legerőteljesebb eszközöddé válhat!

3. – Szívkoherencia az érzelmeken keresztül – gyakorlat (29:56)
Ez a gyakorlat abban különbözik az előzőtől, hogy konkrét múltbeli érzelmek felidézésére kérlek. Ezeknek a konkrét érzelmeknek a rendszeres gyakorlásával egyre könnyebben és gyorsabban tudsz harmonikus, koherens működést létrehozni a testi rendszereidben és érezhetően egyre több energia áll rendelkezésedre a különböző regeneráló-helyreállító-, továbbá kreatív folyamatok során.

4. – Zene a szívközpontú érzelmek fenntartásához (15:28)

5. – Zene a szívközpontú érzelmek kiterjesztéséhez (5:54)

Kapcsolódó dokumentum:

6. – Szerzői jogok

A csomag letölthető, a megvásárlástól számított 30 napig. A fájlok kizárólag elektronikus úton érhetők el. A letöltéshez szükséges linket e-mailben küldjük meg. Ha vásárláskor regisztráltál fiókot (nem szükséges), akkor a hangfájlokat fiókod “letöltések” menüpontjában is eléred.

Képzéseinkről (Valóság-Tervezés, Egészség-Tervezés, “Benned a létra” – képzéscsomag) részletesebben a legyegesz.hu oldalon tájékozódhatsz. Előadásainkba, szerepléseinkbe bekukucskálhatsz a YouTube csatornánkon keresztül.

A jól-létünkhöz sokkal több eszközünk van, mint amiről a legtöbben tanultunk. A saját, belső eszközeid használatával hatékonyan és akár néhány hét alatt látványos változásokat érhetsz el többek között az egészséged-, az általános közérzeted, az alvásminőséged-, a kreativitásod terén!

A gyakorlatokhoz tartozó előadásokat itt találod: