3. Gyakorlatok a könnyebb, tudatos döntéshozáshoz

3.070 Ft

Úgy tűnik, hogy Antoine de Saint Exupéry, a Kisherceg írója, tisztában volt azzal, amit ma már a kutatások is igazolnak: “Csak a szívünkkel látunk jól. A lényeg a szem számára láthatatlan”.

Ma már tudjuk, hogy a szív elektro-mágneses mezője az emberi test által generált legerőteljesebb ritmikus mező, amely minden egyes sejtünket beborítja és minden irányba kiterjed a testünk körüli térben. Ez a mező egy rendkívül fontos információszállító közeg, amely testi állapotunk-, érzelmi-mentális állapotunk információit egyaránt hordozza, elektromágneses jelek formájában

A csomag tartalmáért és bővebb leírásért görgess lefelé

Cikkszám: LP03 - Oktatócsomag Kategória:

Leírás

A csomag 3 darab letölthető hangfájlt tartalmaz:

1. – Elméleti hanganyag – A szív elektro-mágneses mezője (8:53)

2. – Tanuld meg a szíved nyelvét! – gyakorlat (17:30)
Ezt a LéleKzet – gyakorlatod használhatod arra, hogy tudatosítsd magadban a szíved által gerjesztett mezőben áramló információkat és ismeretükben könnyebben hozz meg egy döntést.

3. – Formáld a meződ! – gyakorlat (27:30)
Ezt a LéleKzet – gyakorlatot alkalmazhatod akkor, amikor Te magad, tudatosan szeretnéd alakítani a szíved információs mezőjében hullámzó jeleket.

Kapcsolódó dokumentum:

4. – Szerzői jogok

A csomag letölthető, a megvásárlástól számított 30 napig. A fájlok kizárólag elektronikus úton érhetők el. A letöltéshez szükséges linket e-mailben küldjük meg. Ha vásárláskor regisztráltál fiókot (nem szükséges), akkor a hangfájlokat fiókod “letöltések” menüpontjában is eléred.

Képzéseinkről (Valóság-Tervezés, Egészség-Tervezés, “Benned a létra” – képzéscsomag) részletesebben a legyegesz.hu oldalon tájékozódhatsz. Előadásainkba, szerepléseinkbe bekukucskálhatsz a YouTube csatornánkon keresztül.

A jól-létünkhöz sokkal több eszközünk van, mint amiről a legtöbben tanultunk. A saját, belső eszközeid használatával hatékonyan és akár néhány hét alatt látványos változásokat érhetsz el többek között az egészséged-, az általános közérzeted, az alvásminőséged-, a kreativitásod terén!

A gyakorlatokhoz tartozó előadásokat itt találod: